throwback thursday.

måste bara börja med att säga att ni gör mig glad varje himla dag med era fina kommentarer! är inte alltid så duktig på att svara och mitt kommentarssystem är inte heller optimalt för att göra det, men det betyder supermycket. PUSS.

och dagens inlägg då? jo, torsdagen till ära blir det throwback thursday-tema med återblick på gamla livet.

HPIM1365.JPG

ja! det här är alltså jag och min underbara fantastiska vän ji från några år sedan (ni kanske minns henne från min londonresa i julas). den vänstra bilden på henne är tagen någon gång när jag inte var med, men vi återskapade den sen med mig i! det här är kanske tvåtusenåtta eller så när vi gick på gymnasiet. en sån himla kaosig tid. vi skolkade, drack orimligt mycket vodka, kedjerökte inomhus, spelade gitarr hela nätterna och vaknade av vassa solstrålar i en bakfull hög i sängen där hemma hos ji på södermalm.

det var hemskt och vackert och tonårssvindlande och den här fina fina människan har en minst lika stor plats i mitt hjärta idag fast vi båda är så himla annorlunda nu från då. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *