tarantino topp tre.

jag är inte så himla filmmänniska av mig egentligen, men alla vet ju att allt som tarantino rör vid blir till guld. jag vet att det här inlägget VERKLIGEN är stating the obvious, men jag tänkte ändå berätta om mina tre favoriter av honom.

b1

b2

b3

pulp fiction. fylld av droger, citatvänliga one-liners och världens hårdaste samuel l jackson.

a1

a3

a2

natural born killers. visserligen regisserad av oliver stone, men skriven av tarantino. troligtvis min absoluta favoritfilm, alla kategorier. sett den vad som känns som hundra gånger och kommer väl se den hundra gånger till. flimrig, knarkigt snedtrippig och om sinnessjuk mördarkärlek à la bonnie & clyde. dessutom är både tommy lee jones och robert downey jr med!

c1

c2

c3

inglorious basterds. så otroligt snygg film. blodiga nazistmord, brinnande filmrullar och bara sjukt bra dialog. plus brad pitt med sydligaste sydstatsdialekten. bara ÄLSKART.

3 thoughts on “tarantino topp tre.

  1. Synne says:

    Åh, Tarantino!
    Jeg har sett alt han har laget, tror jeg – unntatt Natural Born Killers, faktisk. Den må jeg få sett snart! Takk for påminnelsen og fortsatt god helg!

  2. Kajsa says:

    Pulp Fiction är en så jäkla bra film. Tänk att det finns folk därute som fortfarande inte sett den och därmed har chansen att se den för allra första gången och bli förälskade i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.