fyra grejer på sajberspejs.

tänkte bara tipsa er om ett par grejer jag pysslar med i den digitala världen just nu!

SONY DSC

– vine. ja även jag finns ju såklart på vine, som ju är en sorts rörlig version av instagram kan man säga (fast utan snyggt filter). ni hittar mig under victoria inoue tänker jag.

SONY DSC

#blogg100. någon kanske har sett att alla mina bloggposter sedan en tid tillbaka är taggade med #blogg100 längst ner under inlägget. det är en utmaning startad av bisonblog som går ut på att blogga varje dag i 100 dagar och det är många hundra personer som är med och deltar! en kul grej helt enkelt.

a

– @studentliv. förutom på mitt egna konto (@vickysse) instagrammar jag även för min högskola, mälardalens högskola! precis som nicket antyder handlar det alltså om mitt studentliv. inga konstigheter! finns förresten en liten intervju med mig om det här.

SONY DSC

#enfemma. det här är en utmaning startad av träna med mig som går ut på att göra en kort träningsövning varje morgon. vilken övning det blir postas kvällen innan och sen gör man den i fem miuter i fem veckors tid. så himla enkelt och bra koncept! läs mer här.

One thought on “fyra grejer på sajberspejs.

  1. Madeleine says:

    Tycker den där bloggutmaningen lät som en bra intativt. Kanske man får en kick och börjar blogga mera. Och roligt att du går på Mdh, känner många som gör det, då jag bodde i Eskilstuna förut. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *