bokhylletillskott.

DSC07129

vara framme för tidigt alltså, det är något jag alltid alltid gör. kan inte för mitt liv komma precis i tid och än mindre komma sent, står alltid typ tio minuter tidig och huttrar överallt, suck. hur som helst är kanske bästa sättet att fördriva tiden på när man står på stationer och väntar är ju pocket shop. älskart.

senast var jag inne och fingrade länge på the perks of being a wallflower som ALLA verkar älska (måste läsa och se, jag vet!), men den verkade bara finnas på svenska just där (översättningen verkar vara sådär?) och omslaget var så himla fult : ( alltså förlåt men det spelar ju jätteroll.

så det fick bli mario vargas llosas den stygga flickans rackartyg som fick följa med mig hem istället. någon som läst den? aldrig läst något av honom tidigare men jag har en bra feeling about this!

3 thoughts on “bokhylletillskott.

  1. Stringhyllan says:

    Den stygga flickans rackartyg är riktigt bra om man kan blunda för den gubbsjuka blicken emellanåt. Jag gillar främst att boken utspelar sig i så många stortstäder runt om i världen. Pepp!
    Om Llosa-boken är en mustig boeuf bourgigone så är Wallflower-boken ett Milka choklad. För söt, för lite tuggmotstånd och för liten bit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *