instagrammed: london och oslo.

jag tycker vi kikar på den delen ur min instagramfeed (@vickysse) som jag knäppt nu på jullovet, med bara massa reseäventyr i oslo och london. <3

den första vyn jag möttes av när jag åkt upp med rullstrappan och stigit ut från liverpool street station. vackra london. och så pastellig fudge på harrods godisavdelning.

1. vackra nöjesfältet och julmarknaden i hyde park. 2. marmite! så himla speciellt och engelskt. smaka genast om ni inte gjort det tidigare. precis som dom säger i reklamen: “you either love it or hate it”. dessvärre slängde dom min burk på flygplatsen som jag tänkte ta med hem : (( buhu. 3. chai från marks and spencer’s. SÅ. GOTT. 4. sista frullen blev amerikansk. möjligen inadekvat då vi ju faktiskt var i england, men är man på pannkakshumör så är man.

vackra hus, japp.

tillbaka i oslo! hade milk and berries-tema på min jobboutfit en dag. och så lekte jag med jakobs fika i appen kaleidolens. <3

streetart och rosor på rosor.

nyår! vår tjusiga buffé med till exempel hemmagjorda vårrullar, pizzabullar och granatäpplesallad. och så jag, hej!

årets första dag kunde inte varit vackrare. gyllene morgonljus över vår fina frukost och så drömmiga solnedgången över oslofjorden. <3

det har tydligen blivit en grej att äta på snygga burgarhak i oslo (gjorde alltså även det i somras två gånger). till vänster då jag, jakob, mirjam och toffe var på illegal burger och sen från nighthawk som jag ju visade igår.

dessutom en bit av mitt, sofies och sebbes evighetsprojekt då vi fick för oss att lägga ett femtonhundrabitarspussel. så här långt hade vi kommit när det var dags för mig att åka hem. pussel alltså. <3

4 thoughts on “instagrammed: london och oslo.

  1. jennifer says:

    Åh, pussel!! Bästa! Men marmite.. nej. Min mamma älskar det och har det på ungefär allt (hon blev så besviken när jag berättade att jag också var tvungen att slänga burken jag köpt till henne, min väska var alldeles för tung), men jag kan verkligen inte med smaken, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *