breakfast. <3

alltså ja, kärleken till frukost. ni vet nog vad jag menar! jo alltså jag insåg att jag hade glömt att visa en superfin oslofrukost. årets allra allra första faktiskt. såhär:

DSC06728x

ägg.

DSC06730

mackor och kaffe.

DSC06732

sällskap.

DSC06731

tyst klirrande isbitar i citronvatten.

DSC06729

och vackert spelande vintersol över det hela. finfrukosten toppades med lugn, klar och kall promenad genom oslo och med solnedgången över oslofjorden som pricken över i:et. så fin första dag på året och det här satte liksom en sån himla bra ton för 2013. <3

5 thoughts on “breakfast. <3

  1. Amanda says:

    Yum! saknar knäckebröd (min mage tål det inte)!
    andgående vår tidigare diskussion, jag tror Playa del Carmen är fint men fullt av turister (Cancun likaså), mina vänner som har varit där säger att det är KFC, McDonalds, Starbucks etc överallt, är du däromkring skulle jag nog rekommendera Tulum istället. Mexico City är en superhäftig stad, finns mycket att göra och uppleva (och shoppa läderväskor är ett måste!) och vi har varit mest på västkusten som är mer surfare mindre charterturister om du förstår vad jag menar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *