murakami (jag får aldrig nog).

fina ni! jag är nu tillbaka i oslo efter juldagarna i london och håller på att redigera och sortera bilder. imorrn ska ni få se! men först: en fin liten julklapp jag gav till mig själv i förskott.

haruki murakamis iq84 står fortfarande orörd i bokhyllan och jag tänkte ge den trilogin min fulla uppmärksamhet efter jul, så därför passade det bra att jag hittade den här att läsa nu i mellandagarna. visste inte att den här fanns utgiven på svenska! men nu ska jag allt sätta tänderna i den. och med tanke på vem som skrivit den kan det väl inte bli annat än fint.

8 thoughts on “murakami (jag får aldrig nog).

  1. Agnes says:

    Murakami kan ju vara ett geni av en särskild klass: för åh vad hans romaner är underbara! Är fullkomligt förälskad i hans sätt att formulera sig, och vad han än skriver lyckas han instifta en så skimrande känsla av mysitk att man inte kan bli annat än hänförd. Kafka på stranden, Norwegian wood, Efter mörkrets inbrott och Sputnik älskling är nog mina absoluta favoriter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *