lucka två: en bild på dig hemma.

för det första är ju frågan vad som är “hemma”, för nu dom här dagarna veckorna åren har jag flängt runt så himla mycket (och gör det fortfarande).

home is where the heart is och det finns flera platser jag älskar så, men. dagens luckbild i emily-kalendern fick bli en tagen i västerås, där jag pluggar och alltså spenderar mest vardagstid i just nu.

med ofokuserad självutlösare, sittandes på soffryggen till min gråa divansoffa jag köpte på blocket när jag precis hade flyttat in i min nuvarande lägenhet i september. suddig men nog glad ändå. och hoppfull inför senhösten som väntade.

2 thoughts on “lucka två: en bild på dig hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.