lucka tretton: en bild på någon av dina favoritsaker.

glad lucia på er! idag säger emilys kalender att vi ska visa vår favoritpryl. och om man bara kollar på det rent materiella (och bortser från dator, kamera och mobil) så får det nog bli denna:

min vackert oxblodsröda väska från marc by marc jacobs. jag köpte den när jag bodde i nice och jag velade och kände på den länge. det är nog det dyraste jag köpt för egna pengar, men den har liksom växt närmare hjärtat och det känns så rätt och fint nu fastän jag kände en hint av ångest när jag gick ut ur butiken. den är dessutom ganska liten, men rymmer ändå så orimligt mycket mer än man tror. så bra.

One thought on “lucka tretton: en bild på någon av dina favoritsaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *