lucka tre: en bild på din bästa vän.

bästa vänner? hur definierar man det? är det den man träffar oftast, den man spenderat flest telefonminuter med eller den man skrattat högst med? vet inte. är så lyckligt lottad med så fina människor runtomkring mig, men idag i emily-kalendern ska jag berätta om en mycket viktig människa.

bästa joanna! min allra äldsta vän. sen ungefär 1995 har jag älskat den här personen.

vi började i samma skola och i samma klass i tyska skolan på fina karlavägen.

vi har gått igenom så himla mycket viktigt! här till exempel min födelsedag när jag fyller femton (fast kameradatumet står fel) och avslutningen i nian. <3

och trots att vi inte gick i samma klass eller sågs varje dag längre umgicks vi och det känns alltid precis likadant när jag är med joanna.

som att komma hem. <3

One thought on “lucka tre: en bild på din bästa vän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *