lucka tjugofyra: en bild från en tidigare julafton.

GOD JUL på er alla fina där ute. hoppas ni alla får en fin dag idag som blir precis som ni vill ha den, oavsett om den förlöper som vilken dag som helst eller i finkläder med släkten. själv spenderar  jag som sagt årets julafton med att strosa londongator fram, men så var det till exempel inte förra året:

det här är från julafton tvåtusenelva och ja, jag vet, det ser hemskt omysigt ut. vi är alltså i aspudden hemma på min gata och det kändes inte som jul någonstans. grönt och tyst. ja, så kan det också vara. jag tror hur som helst att årets julafton blir väldigt annorlunda. ska knäppa så mycket bilder jag kan.

god jul igen på er fina ni. och stort himla tack till bästa emily för finfina kalenderidén. VINTERPUSS!

2 thoughts on “lucka tjugofyra: en bild från en tidigare julafton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *