lucka tjugoett: en bild på dig när du är ledsen.

man är kanske inte superpepp på att vara med på bild när man är ledsen – och när det gäller den här bilden är jag ju pålåtsasledsen som ni kanske ser. men: valde den inte bara därför.

under hela den här perioden tvåtusenåtta nångång var jag nog ganska ledsen överlag. mycket hets och fest och vakna i främmande soffor med tomma vodkaflaskor bredvid och åka obehagliga nattbussar och sånt. hängde typ bara med katrin (som jag bl.a. skrivit om i förra årets julkalender här) och vi härjade loss och tänkte inte utan bara snurrade runt runt i det här virrvarret som verkade kul där och då men som jag nu i efterhand ser att nja, så himla bra kanske det inte var.

nåväl. så var det iallafall och jag skulle inte vilja ha det ogjort. sånt kan ju livet vara när man är sjutton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *