lucka tio: en bild på ditt favoritdjur.

ja det får ju bli den här lilla grisen. kattungar är ju det finaste som finns och för ett par år sedan kom min alldeles egna lilla krabat in i mitt liv. jag berättade ju i förrgårdagens kalenderlucka att jag älskar new york – och ungefär lika mycket som jag älskar new york älskar jag små pälsklädda tassar. så hon fick heta brooklyn. såklart.

världens lilla busfrö som rymde upp på isiga tak tjugo meter från marken och alltid så himla liten fast hon var världens matvrak. hon bor inte hos mig längre, men vi ses ibland och hänger och sådär. och fast hon inte är en liten bäbis längre är hon lika fin som alltid. <3

2 thoughts on “lucka tio: en bild på ditt favoritdjur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *