lucka sjutton: en bild på dig som tonåring.

ja hörrni. jag var rätt knäpp som tonåring.

hade extensions inflätade i håret och målade märkliga mönster runt ögonen. lite förvirrad och sånt, men det är väl halva grejen med tonårstiden. den här bilden ligger i en mapp som heter “förra livet” och så är det väl lite också. inte för att det nödvändigtvis betyder att jag inte är förvirrad längre. men kanske på ett litet annat sätt. japp.

och kalendern är ju emilys, som ni nog vet nu. puss!

3 thoughts on “lucka sjutton: en bild på dig som tonåring.

  1. christina says:

    åh fint skrivet. jag har en liknande relation till mitt tonårsjag. ser tillbaka på den tiden och har väl precis slutat tänka “men herregud vilken jävla idiot kan du sluta vara så skämmig och bara dö”. och har mer börjat känna att “men lilla du” + vill ba krama om och ta hand om. hah ehhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *