lucka sju: en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.


såhär såklart. ni kanske sett den här bilden lite här och var och det är för att jag försöker visa upp den var jag än kan, för jag älskar den! det är fantastiska anna grundberg som på något magiskt vis fått ner mig såhär vackert på papper. det finns en originalbild, den här, men helst hade jag sett ut precis som annas illustration – i sirligt svartvitt, med finurligt leende och vackert böjda ögonfransar.

(och som vanligt kommer luckidéerna från fina emily.)

6 thoughts on “lucka sju: en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.