lucka sex: en bild på någon du älskar.

nix, att bara välja en enda person går bara inte.

så det fick bli alla dom här! fina västeråsflickorna alltså. jag flyttade ju dit och började plugga hösten 2010 och mötte dom här. alex, elin, linda, anna och moa, vi är som en enda fin och glad familj som hittar på så mycket BRA.

bara dom här bilderna till exempel är danskvällar, roadtripar, båtturer och stockholmsresor och det finns så himla många underbara minnen som vi samlat ihop på bara dom här dryga två åren.

vi kommer säkert hamna på olika ställen i landet i framtiden, i livet, men oavsett kommer jag helt helt säkert iallafall titta tillbaka på den här pluggtiden här med sån himla kärlek och värme. fina fina människorna. <3

2 thoughts on “lucka sex: en bild på någon du älskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *