lucka fjorton: en bild på dig som du inte visste om att den togs.

jag och tre flickor till åkte ut till vackra cap ferrat en gång när vi bodde nere i frankrike. det var SOM EN DRÖM. det blåaste havet, saltmättad luft, medelhavssolen och pepparkaksben. när vi gick runt udden hittade vi den här klippan där vi ville ha en liten fotosession. piece of cake, tänkte jag, men det var SVINLÄSKIGT (fast det inte alls ser högt ut på bilden). jag var således HELT fokuserad på att balansera ut och för att inte falla ner mot det rytande havet och en säker död (typ). då stod ida bakom och knäppte bilder för fullt.

det gick bra, hur som helst, och resultatet blev såhär:

som jag saknar det där havet alltså. <3

4 thoughts on “lucka fjorton: en bild på dig som du inte visste om att den togs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *