lucka femton: en bild på ett utav dina favoritcitat.

fick lite panik när jag läste den här luckuppmaningen i emilys julkalender. ord alltså ….. ord. ord är ju det vackraste och bästa finns i hela livet, universum och allting och citat kan man aldrig nånsin sluta samla på.

> dvs. går inte att välja. fast så gjorde jag det ändå till slut. det här citatet fick det bli – tycker om det lite lite extra just precis nu för det ska tatueras in i huden om några veckor. inte i den här formen och typsnittet, men ja, orden. japp.

ja. ni fattar. livet. det är inte alltid helt lätt, men det är det som är hela grejen. och när det vänder är det fan så vackert.

4 thoughts on “lucka femton: en bild på ett utav dina favoritcitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.