lucka fem: en bild på dig som togs i somras.

det är i skrivande stund minus nitton ofattbara grader och emily har gjort klokt i att ha en sommarlucka som kalenderuppdrag idag. här kommer min:

det var alltså så i somras att jag bodde i oslo under ett par månader och det jag till största del gjorde var att jobba järnet, promenera och träna, typ. jag själv fotograferade rätt mycket, men fastnade knappt alls på bild själv, så det här är en av få bilder från den här sommaren på mig! (sen finns det iochförsig en uppsjö av bilder från tiden då jag bodde i frankrike och det var ju lite som en enda lång sommar fast det inte var sommar ens).

iallafall så är det här en söndag på oslos södermalm, grünerløkka, på en uteservering med min roomie renate. den här sommaren var ju en fruktansvärt regnig sommar och solen kom fram den här dagen i kanske tio sekunder. så då var hon snabb som attan och fotade mig!

det var en fin dag och så gillar jag bilden med. har några av mina favoritprylar på mig, kragtröjan och mc-jackan och så vintagesolisar och läppringen som jag inte hade tagit ut än. åh alltså sommaren. <3 kom snabbt tillbaka.

2 thoughts on “lucka fem: en bild på dig som togs i somras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.