lucka arton: en bild på din familj.

mitt bidrag idag till emilys julkalender är samtidigt en shoutout (eller vad ska jag kalla det?) till alla som kanske precis som jag känner sig lite extra ensamma runt jul. förutom hemsk konsumtionsstress är det mycket familjehets på g. inte för att det är något dåligt! familj är ju fint – men. har man knappt någon blir det så himla hjärtskärande och ensamt ibland.

ja den här bilden visade jag ju nyligen men jag får plocka fram den igen. det här är alltså min bästa pappa och alltså min familj. dvs har ingen farmor, farfar, mormor, morfar, mamma eller syskon och det är faktiskt okej för det mesta men runt jul kan det skava lite. och eftersom min pappa är japan kör han inte så hårt på hela julfirargrejen, så det blir liksom inget julfirande direkt. jag tänkte istället hålla mig sysselsatt med annat (ska snart berätta om mina julplaner!).

ja min pappa är hur som helst bra och det är ju bra iallafall. <3

7 thoughts on “lucka arton: en bild på din familj.

  1. Sandra says:

    Får man fråga var resten av din familj/släkt är? Du behöver absolut inte svara men jag blev så paff över att du “bara” har en pappa. Inget illa menat alls, ni har det säkert hur bra som helst ändå! Hoppas du förstod mig rätt nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *