länkkärlek.

idag är jag lite sjuk och ynklig. bästa boten är kärlek – idag blir det TRIPPEL länkkärlek!

1. the addams family.

vissa av er kanske minns att jag tipsat om underbara övervackra miss pandora tidigare (och fler än en gång ..). nu, lagom till halloween har hon tillsammans med cherry blossom-alix gjort bästa fotosessionen: the addams family. fast lite stiligare och lite svartare. kolla in det.

2. garite.

den här nystartade vintageshopen online är också nåt jag skrivit om tidigare och om ni missat det, så har deras vision från allra första början varit att donera 7,5% av intäkterna till välgörande ändamål. nu när verksamheten kommit igång på riktigt har också välgörenheten gjort det! kika in här för att se vilken organisation som fått första gåvan. och ta samtidigt en titt på dom tjusiga kläderna. <3

3. anorak city.

 bloggtips! duktiga magda som fotar. mycket analogt. enkelt, vackert och stämningsfullt. så in och dream away.

7 thoughts on “länkkärlek.

  1. m. says:

    Åh!!! Kom hem med tunga matkassar och utanför regnar det. Så får jag se detta. Jag blir så himla glad. Tack för de fina orden! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.