gammalt och nytt.

DSC05542

stadsmissionen alltså! där kan man hitta såhär vackra gamla lp-skivor för tio ynka kronor styck.

DSC05544

två gamla gamla i tvåfärgat tryck fick följa med mig hem och pryda min hylla. en med nk:s gamla tjusiga logga på till exempel.

DSC05543

och på myrorna hittade jag en ask kylskåpspoesi! på engelska dessutom.

DSC05546

så nu bör alla mina gäster skriva en rad när dom är förbi här.

DSC05539

och! lite nyproducerat också. skir klänning i ljust aprikosrosa med finaste kragen. från h&m.

6 thoughts on “gammalt och nytt.

  1. kajsa says:

    Själv hittade jag en superb och ganska knasig skål från norska ‘turi design’ med folkloremotivet på, på myrorna igår. 35 kronor och ett sånt himla kap! Hade ingen aning om vad jag skulle ha däri tills jag insåg att det var perfekt för chokladpuffar. Firade med att äta en hel påse ifrån den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *