ditt namn i mina händer.

med tanke på den smärre stormen på bloggar, instagram och folk runt omkring verkar det som att dom flesta redan sett detta. torka aldrig tårar utan handskar alltså. om inte: gör det innan det försvinner eller gå miste om det vackraste och mest hjärtskärande som går på tv just nu. om hopp mellan pojkläppar, ensamsjälar på smutsiga gator, människoförakt och uppgivenhet som ekar mot stumma sjukhusväggar. men mest av allt om kärlek.

del 1.

del 2.

del 3.

11 thoughts on “ditt namn i mina händer.

  1. emma says:

    Det är så himla fint, älskar Björn Kellmans berättarröst. Jag började gråta bara jag såg trailern, så du kan ju räkna ut hur det gick när jag började se på avsnitten ;)

  2. Frida/Dezdemona says:

    Torka aldrig tårar utan handskar är nog det bästa producerade jag sett någonsin. Det är så otroligt gripande, rörande och dokumentärt på samma gång. Världens finaste! Och paret sen då, de är så heta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *