vintagemässan!

hallå! viktigt! nu i helgen är det ju vintagemässan som ni alla kanske vet – lördag och söndag 11-17 på drottninggatan 81. och! såhär är det, jag kommer att vara där på söndagen och stå i GARITEs bås. det är ju en nystartad vintagebutik online som jag tidigare har fotat en del för. 7,5% av vinsten går dessutom till olika välgörenhetsorganisationer, så det är både sjukt snyggt och snällt.

så kom förbi och säg hej! vi kommer att bjuda på mingel, trevligt snack och hembakta macarons – om det lyckas! annars kan man bara komma förbi och kolla på tjusiga vintagekläder, posea lite på bild eller lämna en hälsning (eller din bloggadress kanske) i vår gästbok! vårt event finns här.

är så himla peppad, hoppas ni är det med. ses i vimlet! <3

4 thoughts on “vintagemässan!

  1. stefanie says:

    tack skall du ha, jag vet man blir alltid såå resesugen av resebilder! Min blogg är nog en mardröm för alla för tillfället :D du har en härlig blogg, sjukt fina bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *