quicky vicky coleslaw.

jag blev ombedd för många veckor sedan att lägga upp recept, men alltså på sistone har jag ätit fruktansvärt tråkig mat. eller snarare enkel – typ steker upp lite grönsaker och käkar med fetaost och sallad eller nåt. inget receptaktigt helt enkelt. har dock tänkt att den här hösten ska bli värsta sopphösten, så vi håller tummarna för bättre uppdatering på den fronten.

en grej kan jag dock berätta om i matväg: min låtsas-coleslaw!

DSC05121

jag hade både vitkål och kvarg hemma, så efter en kombination av googlande och fantasi fick det bli det här.

strimlade alltså vitkål och rödlök. blandade i kvarg, dijon och solrosfrön och så några puffar salt och peppar. gott, enkelt och nyttigt. till exempel, som för mig idag, tillsammans med ett ägg som innan-träningsmåltid. japp!

5 thoughts on “quicky vicky coleslaw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *