murakami.

DSC05194

äntligen. iq84 del ett är numera i min ägo. har väntat så himla länge. först på att den ska översättas, sen på att den någon jäkla gång skulle göras om från inbunden till pocket och slutligen på att jag ska befinna mig i samma land som den här boken.

köpte bara första än så länge. måste ha något att se fram emot tänker jag, så ska köpa dom en och en. långsamt och avvägt. låta varje ord sjunka in. nu önskar jag bara att jag inte hade massa kurslitteratur som ska läsas.

8 thoughts on “murakami.

 1. sara says:

  jag har precis börjat på min första – fågeln som vrider upp världen. såg den i ett nyhetsmorgon-inslag för flera år sedan och det har tagit ända till nu innan jag börjat läsa den. fick helt löjligt bra recensioner och jag tror säkert att din är lika bra.

 2. Anna says:

  Har varit nyfiken på murakami ett tag då många pratar om hans böcker, men jag vet inget om dem ^^ Vad handlar denna om? / Hans stil generellt?

  • Vicky says:

   anna: dom är ganska olika, tycker jag! norwegian wood är väldigt lugn och ganska sorglig medan fågeln som vrider upp världen är mer mystisk och gränsar mellan verklighet och fantasi, precis som dance, dance, dance. han har även skrivit noveller och självbiografier, så det är mycket blandat. tycker iallafall mest att det är så speciellt eftersom språket är så himla enkelt, men ändå så fängslande.

 3. Linis says:

  Känner igen det där med kurslitteraturen! Man får dela upp dagarna och göra fina små planeringar så man hinner med det där som är extra-värt i tentaångesten. Typ i eftermiddag ska jag vara färdigläst för dagen och går en promenad med hunden och sen sjunker ner i soffan med Harry Potter och en kopp ingefärste eller vad det nu blir för kalas. :)

 4. Malin says:

  åh, den läser jag just nu! tycker än så länge väldigt mycket om den. och håller med dig om språket! det är verkligen enkelt men fängslande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.