nu, snart och sen.

ikväll är fredagkvällen som är den sista kvällen här i oslo. jag jobbar säsongens sista gudrun-pass och är ute på hejdåmiddag med ida. imorrn är lördagmorgonen då jag ska gå upp senast nollfem och hasta iväg till flyget. en timme i luften till stockholm och så en timmes tåg till västerås: tillbaka till studierna och staden där hösten kommer bli sista studenthösten på den orten.

oslo finns kvar och jag står egentligen kvar med ena foten och halva hjärtat – för en stad där man bott tar alltid en bit av ens hjärta och behåller. så då måste man komma tillbaka, till exempel kommande jul – japp.

det här kapitlet är slut för den här gången.

i dagarna ska jag visa några sista glimtar från grannhuvudstaden innan jag fortsätter mina svenska höstäventyr. följ med och håll tummarna lika hårt som jag att den här hösten kommer bli en glimmande höst, en som glöder i hjärtat och som glimmar i gyllene.

11 thoughts on “nu, snart och sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.