straff och belöning.

jag, carro och olivia har en träningspakt. vi ska träna tre gånger i veckan och rapportera passen i en gemensam facebookgrupp. om någon av oss missar en gång måste alla tre göra ett gemensamt straff. detta hände alltså för första gången sedan vi började för kanske sju-åtta veckor sedan, så då var det bara att dra på sig löparskorna och ge sig ut på strandpromenaden och springa i solen, följt av ett styrkepass på en gräsplätt.

DSC03513

väl tillbaka hemma hos carro väntade vår belöning. kall dusch följt av kex och ost på en solig balkong.

DSC03515

kelig misse.

DSC03518

smarrig grönsakspaj.

DSC03520

och så småningom hemgång längs fina staket och blommande rosenbuskar.

4 thoughts on “straff och belöning.

  1. Isabel says:

    träning och straff i all bemärkelse. Själv gav jag mig på ett “inget mer godis” ett tag nu igen. Visserligen står sommaren inför dörren så kroppsmässigt lär de inte göra stora underverk men psykiskt gör de. Sen har jag kommit igång med träningen igen efter att jag varit sjuk i 1v, de känns toppen bra!

    Om ni har telefoner som man kan ta ner appar på, både Apple och Android, kan ni ta ner appen “Turf”. De är ett gps baserat grejsimojs som violl at tman ska erövra platser genom att gå till dem och ställa sig i dem. Typ ta en promenad på 5km för att nå ett visst geografiskt område… NI kan alla gå med i en och samma grupp och “tävla” mot varandra där. Vem som går mest etc. Man följer ju de där! :) Rätt kul!

  2. daniella says:

    Först och främst måste jag säga att du har en fantastiskt fin blogg, wow vilka fina bilder!

    Och jag vet att det är behövligt att släppa tjockistankarna, men när dem förföljer en varje dag är det svårt. så oerhört svårt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *