stockholm. (i mitt hjärta.)

DSC03831

tillbaka! i min bästa stad. senaste månaderna har varit fantastiska, men mitt hjärta slår för evigt för stockholm.

DSC03837

samma kväll som jag landade mötte jag upp bästa katrin. vi gick genom stan och jag oohade och aahade över hur vackert mitt stockholm är.

DSC03865

dagen efter skulle jag träffa dom här pärlorna, moa och matilda! dom var ju med i nice förra terminen om ni minns det.

DSC03839

vi gick till nyöppnade teaterbrasseriet på scandic grand central.

DSC03844

DSC03846

DSC03847

DSC03849

fika och ikappbabbel på deras lilla uteservering i solen.

DSC03857

spex på urban outfitters!

DSC03866

senare på kvällen träffade jag stiliga elin och satt vid kornhamnstorgskajen medan solen färgade stockholmshimlen orange. det var lite sorgligt att lämna nice men det känns på riktigt som en DRÖM att vara tillbaka. vackra stad.

9 thoughts on “stockholm. (i mitt hjärta.)

  1. Jenny Olofsson says:

    Åh ja stockholm så jäkla vackert!

    Det är en stad som blandar naturens skönthet med citylyxen på ett undebart sätt. Alla mina utländska vänner älskar stockholm, just för att det är så vackert och orört, brukar de säga och jag kan bara hålla med dem!

    <3 Stockholm i våra hjärtan, låt oss besjunga dig nu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.