hamburgerfest.

jag tänkte ha minihejdåmiddag.

så då bjöd jag över filip, johnny och jonatan på hamburgerfest!

men hjälpte inte till sådär värst mycket med själva maten.

hängde mest runt och var suddig.

äntligen dags att äta! jag var hemskt hungrig.

MUMS. till och med köttälskaren/veghataren johnny tyckte att vegburgarna var goda! otroligt.

pepp!

älska mat osv.

sen visade jag massa bilder från frankrike och vi åt bara tre glasspaket till efterrätt (ehe).

8 thoughts on “hamburgerfest.

  1. emma says:

    oh men mums! Nej jag ska tyvärr inte det, jag åker iväg på andra äventyr över helgen. Men Fredrika och Oskar fär där hela dagen rån MK och är typ världens finaste människor så om du undrar ngt om MK så tveka inte att fråga dem! Ah, Oslo är fantastiskt, har bott där i tre år, är bara en sväng i sthlm för Berghs, sen blir det nog tillbaka :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *