bläck i huden.

ja, det var några som ville se hur min överarm blev nu till slut när jag äntligen sleevat ihop den. har tyvärr inte haft möjlighet att fota i något speciellt bra ljus, så det fick bli lite halvdant. har försökt fixa till den i photoshop så man ser lite, men det blev ju lite som det blev. dessutom är den inte helt läkt på bilden, så den är lite glansig längst upp. nåväl!

hade ju från början bara hjärtat med banderollen och flaggorna med svalorna + stjärnorna runt. sen la jag till ankaret (som är på insidan av armen och inte syns på bilden) och så kompassrosen. hade det så väldigt längde och det jag nu har gjort är alltså att lägga till hela bakgrunden, typ virvlarna och mönstrena som har lite japansk stil. sen har jag dessutom slängt på en gammal dykarhjälm längst upp på axeln. är himla nöjd, främst över att faktiskt ha en halfsleeve som sitter ihop istället för några tatueringar på armen, typ.

hjärtat och svalorna är gjorda av joe på diablo, ankaret och kompassrosen av fina cleo på lifestyle tattoo och så nu resten av isak på east street.

så var det med det!

8 thoughts on “bläck i huden.

  1. Angeliqa says:

    Vad fint det blev! Jag blir alltid fascinerad när man vävt ihop sådär många tatueringar, man kan liksom stirra i timmar och hela tiden hitta nya små detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *