jag och andra saker.

några dagar sedan såg jag ut lite såhär. sportade någon sorts skinhead möter flygvärdinne-look med scarf runt halsen, lacoste-piké och rutig skolflickekjol.

här förresten är några saker till av många superfina grejer min kusin hade med sig till mig! ett par glittriga lösögonfransar till något passande tillfälle eller bara någon extra prinsessig dag. fransarna från japan är definitivt dom bästa. och sen en liten reseflaska som man kan fylla med parfym! har letat efter en sån i sverige men aldrig hittat. så bra att ha. nu måste jag bara bestämma mig vad för parfym jag ska ha med till la france. sen fick jag ett fint cheesecake-block att skriva nya franska meningar i. gott gott gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.