säljes.

har så mycket prylar och i och med frankrikeflytt måste jag bli av med några. kanske kommer mer sen, men här kommer två saker till att börja med.

fina klassiska pippitröjan med blåa och röda ränder. står att den är 146/152, men jag tror den är lite större än så. ärmarna är iallafall lite längre. nu är ju inte jag jättelång men jag har kunnat ha den på mig iallafall. 100% akryl. i princip nyskick (använd två gånger).

pris: 200:- (inkl. frakt)

min finfinfina dokumentportfölj från tiger of sweden i svart läder. ett stort fack med dragkedja. dustbag medföljer. även denna är i väldigt väldigt bra skick (också använd typ 3-4 gånger).

mått: 24 x 31 cm

pris: 500:- (inkl. frakt)

maila mig på [email protected] vid intresse! puss. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *