haute couture och rosé i kvällssol.

på söndagen mötte jag upp kayla vid centralen. vi satte oss på spårvagnen ut till prins eugens waldemarsudde för att kolla på lars wallin-klänningar.

jag var tyvärr inte iklädd en wallin-kreation själv men däremot invigde jag en ny veckad kjol i tealfärg från monki (också köpt på circus sale precis som dom där svarta bootsen). till det vitt linne och mina trogna svarta pumps med rosetter bak. och så det finaste hattspännet från lisbeth dahl som inte fick vara med på den här bilden.

stiligt.

vi gick upp för sammetsrött klädda trätrappor och klev in som i en dröm. man fick ju inte fota men alltså. åk dit och titta för guds skull. dom vackraste brudklänningarna, färgstarkaste fjäderkreationerna, sirligaste sjuttonhundratalskostymerna och så dessutom riktiga skisser, scribbles och hafsig handstil längs väggarna. helt breathtaking och vi övervägde att bosätta oss där.

tyvärr gick ju inte det, så vi gick ner för trapporna igen och fikade innan vi avslutade med att kika i shopen. jag är en mästare på att krossa speglar (är dömd till fruktansvärt många års olycka) så min fina femtiotalsprickiga fickspegel har fått tacka för sig. köpte med mig den här babyblåa lars wallin-spegeln som istället ska få tjäna mig nu.

senare på kvällen åkte jag ut till finaste joanna som fyllde tjugoen somrar. joanna är min äldsta vän och vi har känt varandra i ungefär sjutton av dom. tänk va.

till födelsedagar hör födelsedagsdricka.

sen grillade vi ute i kvällssolen vid klipporna med utsikt över värtahamnen.

var tvungen att åka hem alldeles för tidigt, men hann ju faktiskt ha det himla fint ändå. <3

2 thoughts on “haute couture och rosé i kvällssol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.