vernissagesöndag.

david är ju som bekant fruktansvärt duktig på fotografi och går alltså på gamleby fotoskola i en himla duktig klass som hade vernissage i stockholm på söndagen! man var ju tvungen att kila dit.

vitt och mingligt. typiskt vernissage.

här blev det bara en bild för resten blev skräp. det är alltså anledningen till att jag inte går på gamleby. inte för att mina bilder blir dåliga, utan för att jag tar med mig kameran i en tygkasse och tror att den på något magiskt sätt skyddar. så drämmer jag den i en dörrkarm och så pang går skärmen sönder så man inte kan ändra iso eller något annat viktigt. så alla bilder är bara gryniga och myrkrig. dåligt.

One thought on “vernissagesöndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.