tävling: bloggtips!

såhär är det, behöver tips på fina (eller knäppa, roliga, intressanta) bloggar! följer förvisso ganska många redan men ofta känns det som att jag behöver fler! så tipsa tipsa tipsa. bästa tipset belönas med ett likadant fint armband i trä som jag har med bibliska figurer (som ser ut såhär).

eller tipsa om din egen om du inte kommer på någon annan. och motivera såklart! tävlingen pågår till och med söndag. glöm inte att fylla i mail när du kommenterar så jag kan höra av mig till dig som vinner.

go go go!

One thought on “tävling: bloggtips!

  1. Linda says:

    korpdotter.blogspot.com
    För söta små inlägg från en vardag, med pyssel och matlagning och dikter.
    En kämpande medsyster som hittar det lilla vackra i varje dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.