i ansiktet.

såhär ungefär ser det ut på mitt bord varje morgon när jag ska slänga på mig lite smink. vi kan ju ta en liten titt.

det blir alltså concealer från body shop i nyansen 01, maybellines foundationsmousse (030 sand) och lumenes mineralpuder peach beige som grund. sen svänger jag på isadoras rouge som heter rose tan.

på vardagarna använder jag någon av de två duoskuggorna. ser ut som en knäpp clown i rosa och bleka nyanser, så det måste vara grönt eller brunt för att det ska se drägligt ut. på helger och andra fina tillställningar använder jag numera en nyinköpt kopparfärgad skugga från body shop (färgen 08). superfin är den.

avslutar med flytande h&m-eyeliner vid övre franskanten och kolsvart ögonpenna lite utsuddat vid den undre. och så ibland mascara från clinique. ögonfransböjaren är förresten också body shop. sådär ungefär!

2 thoughts on “i ansiktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *