family portrait.

det här är familjen karan. de har sitt ursprung i new york men är uppvuxna här i europa. mamma karan är en clutch och gillar att hänga ute på klubbar och festa. hon och jag har dock inte haft tillfälle att vara ute tillsammans riktigt än, men det blir nog förhoppningsvis av snart.

pappa karan är en deodorant från en fin äppeldoftande ätt. jag lärde känna hans bror – en liknande deodorant med lite annan doft – ett par år sedan, men han omkom tragiskt nog inte så länge sedan.

sen har vi småsyskonen karan, som mest fått sin fars gener, vilket man främst kan skönja på den karaktäristiska äppeldoften. dock har dom fått både hud- och ögonfärg blandat från båda föräldrarna. de båda har lite olika utseende, men samma innehåll. som vilka syskon som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *