day 13 – your favourite writer

alltså det finns så fruktansvärt många författare och den ena bättre än den andra kan det tyckas – kan jag tycka ibland med. men egentligen finns ju bara en.

murakami. såklart.

vet inte vad det är riktigt men det är nog en enkelhet i språket som ändå kan uttrycka allt detta magiska som ryms i dessa pärmar. en påminnelse, känsla av tillhörighet till mitt vackra japan och en balansgång mellan verklighet och fantasi precis så det känns lagom och helt rätt.

ska inte skriva för mycket om själva böckerna för det kommer egna inlägg om ett par stycken av dom, men det här raka och självklara och enkelt utsirade språket i kombination med dessa märkliga hemliga vackra mystiska fantastiska berättelser som går rakt IN. alltså. det finns ingen annan.

2 thoughts on “day 13 – your favourite writer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *