day 04 – favourite book of your favourite series

då är alltså tanken att man ska ta favoritboken från sin favoritbokserie som man skrev om i inlägget innan. nu skrev ju jag om millennium. som kanske inte ligger sådär allra närmast mitt hjärta. och sen välja en bok av dem. ja ja.

det var ett tag sedan jag läste millennium, men vill minnas att första ändå var bäst. män som hatar kvinnor. vet inte, men något med att hela den världen var ny. stapplande steg genom boken och man lär känna karaktärerna helt från början. och så utspelar den sig ju till stor del uppe i typ en liten by och det är en stillhet som jag minns från den boken från dom delarna som utspelar sig där. sen nu i efterhand när jag sett filmen också smälter dom stundtals ihop när jag tänker tillbaka. snön.

jag gillar den.

One thought on “day 04 – favourite book of your favourite series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *