day 01 – best book you read last year

vissa har kanske sett sådana här trettiodagarsutmaningar, varje dag har sin egna titel som man ska berätta om och beskriva. jag hittade en om böcker. så nu blir det många bokinlägg. men kommer ju blanda upp dem med annat, såklart. och kanske göra lite tolkningar på titlarna, för ofta kanske “best book ever” och “your favourite book turned into a movie” är samma. och man kanske inte vill läsa om hur jag romantiserar norwegian wood tio gånger. nåväl.

bästa boken från 2010 var såklart shantaram. av gregory david roberts. en tegelsten på drygt 900 sidor och tusentals ord, alla hämtade från verkligheten. ett flammande äventyr och en glödande kärleksförklaring till indien, en otrolig historia. läs läs läs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *