Fascination

Vet att jag varit sjukt dålig på att skriva här – beror på flera orsaker, men det är ganska struntsamma, för nu är jag här . Nu i helgen vecka 48 har jag kilat förbi Cleo som avslutat min ankargaddning på insidan av överarmen samt fyllt i min gamla (första !) på bröstkorgen . Tänkte komma tillbaka om två veckor och placera en elfte – denna gång dock en väldigt liten – gaddning någonstans på kroppen . Kanske avslöjar så småningom ! Dessutom har jag varit förbi (bland andra) Oskars och Hannas klubb – Kvalität – och kikat på lite spelningar . Himlans trevligt .

Nu sitter jag dock i min ensamhet och nojjar järnet över vinterkräksjukan . Fy . Kikade runt bland mina bokmärkta sidor för att hitta något fint som kunde få mig på andra tankar och hittade världens finaste lilla film som min finfinfina vän Agge knåpade ihop ett drygt år sedan där många av hans (och de flesta även mina <3) vänner figurerar . Ta en titt vettja, så himla fint ! (om ni kikar noga kanske ni ser – en förvisso något yngre och smalare – mig någonstans ..)

2 thoughts on “Fascination

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.