Om skor och igelkottar .

Idag förde ödet mig till ett par fantastiska skor . Köpte tidigare ett par ganska låga kängor som inte passade till kappan jag tänkte börja ha nu i höst/vinter, så dom fick återvända till affären . Idag dock ! Så står skorna med stort S framför mig på Monki . We’re very much in love .

Och sen . Vet ni vad . På väg hemåt nu ikväll ser jag endast någon meter från bilvägen en liten liten varelse krypandes i mörkret . Tänkte att det skulle vara en simpel råtta men icke ! Det var en liten igelkott minsann . Och kanske världens sötaste . Tycker mest att vilda djur ska få vara ifred, men den var så fruktansvärt nära bilvägen och jag kunde inte gå därifrån utan att flytta på den lille krabaten, så jag tog den lite försiktigt genom jackan och vantarna och bar den till närmaste buske . Mina halvvantar-things luktade sedan misstänkt likt typ urin, men vad gör man icke : ) lilla lilla vän .

4 thoughts on “Om skor och igelkottar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *