Kusinhäng och mera tatuering

Javisst, gott folk . Min kusin Ryoko kom till Sverige redan i onsdags, men det var inte förrän i söndags som jag träffade henne, pga studier på annan ort etcetera janivet . Bruden ska alltså stanna i en dryg månad, pepp pepp . Hon efterlyser svenska fester, så give me a call ! (eller ja .. jag vet inte om hon gör det, men jag antar det .)

Och ! Dessutom fortsatte jag på min sailorsleeve idag hos finfina Cleo . Blev ett fantastiskt ankare på insidan av överarmen . Tyvärr hann vi inte klart helt idag, så bilder och sånt får vänta i ett par veckor till . Här kommer en bild från Tokyo istället på mig och kussen från en purikura-automat (freaky fotobås typ) .

2 thoughts on “Kusinhäng och mera tatuering

  1. Swagga tudén says:

    langa bild på gadden! Gällandes festsaken så kom jag att tänka på att karro ska ha fest i helgen, fredag. Annie kommer till stan bla. fast det kanske du visste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *