Tisdagen

Här var det meningen att jag skulle skriva ett par rader om Emmabodafestivalen och kanske slänga upp någon bild, men eftersom alla som har tagit bilder är så fruktansvärt sega så får det bli sen . Kan dra min gårdag istället . Efter en dag av pluggande hörde Lana ganska oväntat av sig och föreslog att vi skulle ses på kvällen, så jag, hon, Björn, Peter och Robert, mina fellow Scengymnasietvänner, sågs och drack lite öl på Snaps, sjukt trevligt . Vi kilade vidare ner mot Södra Station för att hänga en stund på Hellströms men dom verkade precis ha börjat stänga, men dom gick in iallafall . Dock så kom Katrin, Elina (som fyllde 19, grattis igen !), Emelie, Henke och Love ut precis, så jag gick iväg med dom istället till Gamla Stan och Medusa där vi tog någon öl till och hängde ett tag . Himla trevligt att träffa så många man inte sett på länge igen . Hurra !

Hade dock på mig mina silverheels som jag köpte i Tokyo för första gången, så idag har jag elaka skavsår, men det var det värt .

Här kommer en bild från Tokyo, förresten .

38098_1550669166229_1220105319_2456178_4443877_n1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.