Popaganda och sånt

Dåligt bloggat av mig senaste dagarna, beror mest på att jag har jobbat på Popaganda som för det mesta var fint och pepp .  Stod största delen av tiden vid backstage bakom stora scenen, så jag fick äran att träffa lite artiser som skulle förbi, First Aid Kit, Jonathan Johansson, Familjen, Belle&Sebastian, Neon Indian och Hot Chip fick jag både slussa in och prata lite med minsann . Även Dante som jag känner litegrann sedan tidigare och som förut spelade trummor i The Concretes var där och hälsade . Och Shout Out Louds föräldrar, heh .

Utöver det har jag hängt med massa fina människor och festat, igår var jag bl a nere på El Mundo (helfint ställe) med ett helt gäng sköna peeps och drack några öl . Fredagen spenderades på Popaganda och en stund på Boulebar följt av en sväng i Gamla Stan . En helt fin vecka, helt enkelt (förutom förkylningen som håller i sig ..) .

Nu är dan före dan kommen, imorgon börjar alltså nya plugget (hjälp !), så nu har jag återvänt till mitt och Robins numera gemensamma hem .

Hej hej och krya på mig . <3

Popaganda (inte min bild)

2 thoughts on “Popaganda och sånt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *