Lite lagom blöt

Jag och Robin är nu hemkomna från Sonisphere borta på Stora Skuggan bakom Universitetet . Igår hörde man minsann att det skulle vara 25 grader och sol, men icke, dagen till ära forsar det från himlen . Såklart . Marken förvandlades till ett HAV av lera (överdriver inte) och mina vita pumaskor (bra idé) hade typ inte en ren fläck när vi gick därifrån . En liten parentes som Sonisphere crew verkade ha glömt att informera om var ju att paraplyer var förbjudna på området . Hurra liksom .

Men det var faktiskt värt ändå, vi kom dit lagom tills Iggy började avsluta och en stund innan Alice Cooper spelade, pepp (utom regnet som öste, det var helt overkligt mycket) . SEN . Var det . Mötley Crüe . Alltså . Åh . Ja . Ja . <3

Vi avslutade kvällen med att kika en liten stund på Iron Maiden och klafsade sedan hem genom lervällingen .

Väl tillbaka i Bagis gick vi – till skillnad från resten av de rena, torra människorna som kom upp från tunnelbanan – gladeligen rakt ut i regnet och tvättade av våra skor i vattenpölar : D då var det ändå struntsamma liksom, så vi hoppade massor i vattenpölarna på vägen hem . Hand i hand . Och skrattade . Och pussades . Så himla romantiskt, ååh :’)

Nu ska vi försöka torka, godnatten !


One thought on “Lite lagom blöt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *