Ett liv som gris

Kolla på den här filmen och försök försvara att ni äter kött . Blir så jävla äcklad att det är såhär det ser ut i den svenska köttindustrin . Den vidrigaste industrin av dom alla . Blir äcklad av människor som är för lata och egoistiska för att ändra på sina matvanor . Folk som säger att vegetarisk mat är dyrare när dom slänger bort hur mycket pengar som helst på kött och annan skit . Köttindustin är för mig likvärdig med Förintelsen, om inte värre, för det här pågår på löpande band och är accepterat och till och med främjat av samhället . Alltså varför ska människor vara så vidriga ? Det finns ingenting att försvara i att äta kött . Så länge ni inte äter människokött är ni bara hycklare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *