Kläder&Emmabodapyssel

Fin dag ! Drog ner på Söder och började med att handla festivalmat till Emmaboda som jag sticker iväg på på onsdag med typ en miljon fina människor . Sen var det rea på typ hela Götgatan så jag kilade in på Weekday och hittade dom här fina:

big_tight_denim_patch_fbig_tight_splash_fcheap2005012397_p1_v1_m56577569831881969_254x500

På eftermiddagen var det dags för pre-Emmabodapyssel hos Saga och Agge med Karro och Oscar också . Vi gjorde en stooor Stockholmsflagga som kommer vara en av festivalens finaste, tror jag bestämt . SesamKarro gjorde en “Kom på yoga”-flagga också, haha . <3 Kanske kommer upp bilder snart !

2 thoughts on “Kläder&Emmabodapyssel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.