Onsdag

En finfin dag . Började med att gå två varv runt den här supermysiga sjön (Trekanten) med Linnéa . Fick värsta flashbacksen, var där hela tiden när jag var liten och har inte varit där på kanske tio år . Det var där jag lärde mig simma och allt . Så himla fint, allt ser typ likadant ut (vilket kankse inte är så konstigt, men ändå ..)

201006166681

Sen blev det salladslunch i nybygga Liljeholmstorget . Tyvärr inte speciellt gott . : ( Fortsatte dagen hos världens bästa pappa som hjälpte mig med lite plugg, stack hem en stund och begav mig senare på kvällen iväg till Stampen i Gamla Stan tillsammans med a bunch of people för att se Karros band Cherry Edith spela . Helmys ! Träffade på Amanda och Siri också som jag inte sett sedan vi spelade Lea tillsammans, hur nice som helst . smallpinkheart_730383161

20100616669

20100616670 Karro och Erik, heh . : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.